TEMPAHAN PAKEJ

 

Saya Mahu Ebook 'RAHSIA GERAKAN-GERAKAN MAUT KARATE' Bersama 3 BONUSnya +1 Produk Tawaran Pakej 2, Pada Harga DISKAUN Seperti Di Bawah Sekarang Juga!

 
BIL
PRODUK
HARGA
1.

Rahsia Gerakan-Gerakan Judo Terbongkar

RM 99.00
2 .

Rahsia Gerakan-Gerakan Maut Karate Terbongkar

RM 100.00
3.

Aikido

RM 97.00
4.

Kenpo Jiu-Jitsu

RM 89.00
5.

Shantung Black Tiger

RM 89.00
JUMLAH KESELURUHAN

RM 474.00

RM100.00

 

Ya, Team RahsiaBelaDiri.Com! Saya ingin memiliki Semua produk di atas ini sekarang juga dan telah memahami segala syarat dan terma yang telah ditetapkan:


Dengan memahami tawaran diatas, saya bersetuju untuk melakukan pembayaran bagi memiliki produk eksklusif ini yang berharga:

 

RM100.00 Sahaja

 

 

Langkah 1: Buat Pembayaran

 

Lakukan pembayaran berjumlah RM100.00 ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer atau ATM Transfer atau Cash Deposit atau USD36.00 ke akaun PayPal:

Bank No. Akaun Pemilik Akaun
Maybank 1651 2512 6698 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN
CIMB 700 677 0081 KHAIRULNAHAR JAMALUDDIN

 

PayPal

Sila Bayar ke akaun Paypal

USD36

(termasuk caj dari PayPal)

 

 

PayPal

Sila Bayar ke akaun Paypal

RM110

(termasuk caj dari PayPal)

 

 

Masukkan alamat email thinkerich@gmail.com untuk rujukan bagi perbankan online

Bagi Bayaran ke Akaun MAYBANK, sila lakukan pembayaran berjumlah RM100.XX (masukkan dua digit terakhir no telefon anda untuk memudahkan kami mengesan pembayaran anda dan menghantar link download dengan kadar segera)

Contohnya jika nombor telefon anda 012 345 67 89. Masukkan pembayaran sebanyak RM100.89 bagi mempercepatkan proses pengesahan pembayaran.

Bagi kaedah bayaran di kaunter Bank, Cash Deposit Machine (CDM), ATM Transfer, Sila SMS - 'RGGMKT', Nama, Bank, Jumlah Bayaran & Masa Bayaran ke 013-326 1727 sebaik sahaja bayaran dilakukan.

Contohnya,

RGGMKT, Arif Danial, Maybank, RM100, 7:34 pm

 

PENTING: Pastikan anda sentiasa menyimpan rekod transaksi (resit jika cash deposit) atau print screen/ pdf print butiran transaksi untuk rujukan dikemudian hari.

 

 

Langkah 2: Arahan Pengesahan Bukti Bayaran (PENTING)

Pastikan anda melakukan pengesahan terhadap pembayaran anda. Anda perlu mengirimkan butiran tempahan anda serta bukti pembayaran anda kepada pihak kami untuk membolehkan kami mengesan pembelian anda dan juga menghantar produk yang ditempah.

PERINGATAN : Isi borang ini SELEPAS selesai membuat pembayaran sahaja

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* menandakan ruangan tersebut WAJIB di isi.

 
Nama Penuh Anda
:
*
Alamat Email Anda
:
*
No.Telefon Anda
:
*

Alamat Surat Menyurat
(Jika Perlu)

:
Produk & Pembayaran
:
*
Kaedah Pembayaran
:
*
Tarikh Pembayaran
:
*
Masa Pembayaran
:
*
Bukti Transaksi Pembayaran
:
*
Nota Tambahan (jika perlu)
:
 

  

(Sila isikan maklumat transaksi pembayaran anda jika anda menggunakan maybank2u. Jika anda menggunakan ATM Deposit/ATM Transfer, sila masukkan maklumat masa transaksi, nombor reference tarikh serta lokasi ATM)

1. Link download akan dihantar melalui email dalam tempoh 1-2 hari kepada anda selepas semakan bayaran dibuat. Sila semak inbox dan juga spam/junk box akaun email anda nanti.

2. Anda boleh SMS ke 013 326 1727 dengan menyatakan RGGMKT, Nama, Jumlah Bayaran, Masa Bayaran & Bank Pembayaran yang telah anda buat untuk tindakan segera. Jadi, isikan borang ini terlebih dahulu dan sahkan untuk mendapat ebook dengan cepat.

3. Jika anda masih belum menerima ebook dalam tempoh tersebut, sila maklumkan kepada admin dengan segera melalui link berikut:-

PERTANYAAN

p/s: Jika anda mengisi maklumat palsu@ spam, anda boleh didakwa